Něco málo o nás, Naše knihy, gramodesky.

12.01.2017

Něco málo o nás, Naše knihy, gramodesky.

Dáme knihám nový život!  S tímto mottem jsem před lety začal stavět tento eShop pro knihy, gramodesky, pivní tácky, pohlednice, časopisy...  Od té doby mám vytvořenou obchodní databází knih a gramodesek, ktrerá obsahuje více jak 20.000 titulů. Ovšem kdybych tenkrát věděl, jaká úporná práce mě čeká, asi bych šel raději i za deště a zimy na ryby, ale nestalo se, vrhnul jsem se do práce, která mě úplně pohltila. Práce, která mě již mnohokrát udržela u klávesnice celou noc. Práce která přinesla výsledky a celou řadu spokojených návštěvníků a věrných fandů. Protože mě již nestačilo místo doma v pracovně, tak se z bláznivého knižního fandy stal obchodník, antikvariátník (paráda). Změnil jsem místo, posílil kolektiv. A tak jsme (sledujete, změna) postavili regály na kamenné prodejně a i tam již máme širokou nabídku, která se stále rozrůstá.

Rozšířením nabídky o zázemí kamenné prodejny jsme začali řešit jak to udělat s roztříděním položek s jejich jasným umístěním. Vznikl tak druhý eShop (položky přímo na prodejně). Z kamenné prodejny (www.Antikvariat-Liberec.cz) odesíláme obvykle všechny objednávky přijaté do 12,00 hodin ještě týž den. Objednávky umístěné na externím skladu (www.e-Trafika.cz) odesíláme obvykle den následující...

Objednávky Vám spojíme. Je docela jedno jestli uděláte objednávku na jednom či na obou eShopech, rádi Vám objednávky spojíme a připojíme poštivné do kterého se součet objednávek vejde. Obvykle je to lepší než poštovné dvě. Aby jste nám vtom "trochu" pomohli, bude dobré když tuto informaci napíšete do poznámky v objednávce... rozhodně se nebudeme zlobit.

Kde bereme stále nové knihy? Není to tak složité, stále je ještě velké množství lidí, kteří mají ke knihám úctu a proto ji jen tak nevyhodí do popelnice. Díky nim máme stále práci a můžeme vám předkládat i celou řadu "perel", které již jen opravdu těžko někdo vydá. Podobně to platí i pro gramodesky, ale u nich máme nastavený systém "mírných" odměn. Tedy pokud nám chcete knihy či gramodesky věnovat, pak můžete přijed kdykoliv v pracovní době přímo na prodejnu: Hocker Lux s.r.o., Liberec, Vaňurova 20 a to v pondělí až pátek 8,00 - 16,00 hodin. Pokud by se Vám jednalo o výkup je lepší pokud zavoláte předem.

Přijímáme i větší celky. Pokud se tedy rozhodnete k nám knihy či gramodesky přivést nepotřebujeme žádný seznam, my dáváme přednost vizuální prohlídce. U gramodesek to pak platí na 100%.

Pro případné dotazy mě kontaktujte.

Mějte krásný den. Petr

 

ZGEzZD